За къщата

“У Дома“ – прекрасно място за почивка в Сопот

Сега съм у дома – не съм тук странен гост.

Поклон, скали, води! Поклон, ели гигантски!

Вам, бездни, висоти! Вам, гледки великански! 

                                        Иван Вазов

И не без основание – вижте само няколко основни причини:

Стопаните са запалени туристи точно като Вас, те най-добре разбират нуждите на модерния турист. Къщата е специално проектирана за гости и в нея те са вложили целия си личен опит и изисквания на съвременния пътешественик.

Тук всеки детайл е добре обмислен, за да посрещне всичките ви нужди :

  • Удобна, функционална, оборудвана със нови мебели, техника, включително и бърза интернет връзка.
  • Стратегическа локация – съвсем близо до всички главни атракции на града.
  • Истинско място за отдих – тишина и спокойствие, планината е точно през пътя.
  • Открит басейн със соларна система за затопляне на водата с джакузи зона и водопад,работещ от 1 ви май до 30-ти септември.
  • Прекрасен, отлично озеленен двор с място за открити игри
  • Открит детски занимателен кът
  • Пленителна гледка от терасите към Балкана и боровата гора.

 

На Ваше разположение са 5 самостоятелни стаи (2 стаи с по 2 легла, 1 стая с три легла, 1 стая със спалня и една стая със спалня и единично легло- общо 12 места), всяка от които със собствен санитарен възел, телевизор и Wi-Fi връзка. В една от спалните с 2 легла е поставен и разтегателен диван. Има възможност за поставяне на още две допълнителни легла, които не се таксуват.На първия етаж на къщата е разположен огромен хол с трапезария, кът за почивка с мека мебел и LCD телевизор, кухненски бокс, оборудван с всички необходими уреди и прибори за приготвяне на храна (хладилник, микровълнова, миялна машина, кафе машина, фурна с керамични котлони). Имаме вече и нов детски кът с видеонаблюдение от всекидневния тракт, за да са спокойни родителите.

В двора на къщата е построена и механа с барбекю и пещ за приготвяне на по-специалните гозби. През летните месеци механата може да се отвори и по този начин има директна връзка с двора. В нея също ще откриете напълно оборудван кухненски бокс за още по-голямо удобство.

Цялата къща е напълно климатизирана и приятно прохладна през лятото и отлично отоплена с локално парно на пелети през зимата.

Очакват Ви прекрасни мигове и незабравими купони с приятели. Заповядайте!